NOR CURIER 930X122

droguri

DROGURI LA MARE: 8 PERSOANE PRINSE ÎN MAMAIA ȘI SATURN

Weekend-ul trecut 8 persoane au fost prinse în stațiunile Mamaia și Saturn cu droguri de risc sau de mare risc, alegându-se cu dosare penale.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În Saturn poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au depistat un bărbat în vârstă de 22 de ani din Bacău care avea asupra sa două comprimate ecstasy. În plus, în autoturismul lui a fost găsită o pungă din plastic cu praf alb, care urmează să fie supusă analizelor de specialitate. În aceeaşi staţiune un alt bărbat, de 30 de ani, a fost prins cu o ţigară artizanală de tip joint.

De asemenea, în staţiunea Mamaia poliţiştii au depistat un bărbat de 28 de ani din Bucureşti şi o femeie de 35 de ani din Israel cu o ţigară de tip joint şi 4 grame de cannabis. Tot în Mamaia doi bărbaţi, de 32 şi 20 de ani din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, au fost prinși cu un pliculeț cu 1 gram de cannabis și o ţigară confecţionată artizanal. Poliţiştii au mai prins în flagrant în staţiunea Mamaia un bucureștean de 27 de ani, care avea asupra sa 4 comprimate ecstasy şi un 1 gram de cannabis şi un altul, de 22 de ani, care avea la el un comprimat ecstasy.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Pe același subiect puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/drogati-pe-litoral-cannabis-si-ecstasy-mamaia/. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3