930X122 MAIA

dj 741

DRUM DIN ARGEȘ, ASFALTAT (GALERIE FOTO)

Drumul județean 741 Mioveni-Ștefănești a fost asfaltat.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

“În urma eforturilor depuse în ultima perioadă de administrația locală și Consiliul Local Mioveni, cu sprijinul nemijlocit al Consiliului Județean Argeș, s-a reușit asfaltarea drumului DJ 741. Această arteră rutieră este o rută secundară între Mioveni și Ștefănești, făcând legătura între cartierul Făget și Valea Mare. Conducătorii auto și cetățenii din aceaste zone pot folosi de acum înainte acest drum, infrastructura rutieră fiind complet refăcută.

În prezent se mai lucrează doar la intrarea în Ștefănești, la turnarea covorului asfaltic pe cel de-al doilea sens de mers, pe o porțiune de aproximativ 500 de metri. Din acest motiv vă sugerez să conduceți cu prudență pe acest sector de drum, care urmează să fie finalizat până la încheierea lunii.”, informează primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Edilul precizează că după asfaltarea porțiunii de la intrarea în orașul Ștefănești se vor monta și glisiere acolo unde este nevoie și se vor face marcajele rutiere.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3