NOR CURIER 930X122

Arges

DRUMURI DIN ARGEȘ, MODERNIZATE

Conducerea Consiliului Județean (CJ) Argeș a participat astăzi la recepția lucrărilor de modernizare a mai multor drumuri comunale din localitatea Cuca (în lungime totală de 8 kilometri). Investiția a fost realizată cu fonduri alocate de la bugetul de stat și s-a ridicat la 5.500.000 de lei, potrivit CJ.

Citiți și: A nins în Argeș!

Tot în comuna Cuca, la începutul săptămânii viitoare, va avea loc și recepția unei alte lucrări, făcută pe DJ 703, drum județean care a fost asfaltat și modernizat pe o lungime de 1,85 de km.

Alunecările de teren din zonă au afectat, însă, și o porțiune din drumul județean DJ 703, eroziunea, apărută încă din anul 2004, surpând jumătate din lățimea lui. Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a cerut conducerii Regiei Județene de Drumuri un termen pentru rezolvarea cât mai urgentă a problemei, primind asigurări că situația va fi remediată pe parcursul unei luni și jumătate.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90