930 x122 grota rece

apa canal

E OBLIGATORIU! ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

E obligatoriu! Anunț de ultimă oră. Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești anunţă că fiecare utilizator este obligat să ia toate măsurile necesare pentru asigurarea protecţiei, integrităţii fizice şi stării de curăţenie a căminului de branşament, a contorului de apă clasic sau echipat cu modul radio la locul de montaj şi a vanelor care echipează branşamentul.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Potrivit sursei citate, obligația este prevăzută în Legea nr. 51/08.03.2006 cu privire la serviciile comunitare de utilităţi publice, cu modificările şi completările ulterioare, art. 41, alin. (4) lit. a), în Regulamentul consolidat şi armonizat al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare din aria de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Argeş, art. 102 alin. (2) şi alin. (3), şi în Contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, art. 11.21.

„Orice reparaţie şi orice înlocuire de contor/modul radio/contor echipat cu modul radio al cărui sigiliu a fost rupt şi care a fost deschis sau demontat ori a cărui deteriorare este ca urmare a unei cauze străine sau a unei funcţionări anormale sunt făcute de operatorul serviciului, pe cheltuiala exclusivă a utilizatorului dacă acesta nu a luat măsurile necesare de protecţie şi păstrare a integrităţii acestora.”, informează societatea Apă Canal 2000 SA Pitești. (Sursă foto: viata-libera.ro)

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90