EcoMoto 930×122

POSTA

Şef nou la Poşta din Argeş

Poşta din Argeş are de puţin timp un şef nou. Nu unul care nu ştie cu ce „se mănâncă” activitatea respectivă, ci unul care este vechi în sistem. Mai mult, a mai şi condus Poşta din Argeş ani buni până la venirea la putere a PDL. El este unul dintre preferaţii noului ministru al Comunicaţiilor, Dan Nica.

Oficiul Judeţean de Poştă Argeş are şef nou de câteva zile. Este vorba de Gabriel Chiriţă, cel care a mai condus instituţia în câteva rânduri.

Gabriel Chiriţă lucrează în sistem din 1991 şi a fost director adjunct, respectiv inspector şef (în funcţie de modul în care era organizată Compania Naţională de Poştă la momentul respectiv).

El a fost director în perioada guvernării PSD.

Gabriel Chiriţă este deocamdată cu statut de interimar la conducerea Poştei argeşene, înlocuindu-l pe Aurelian Nica.

Acesta fusese schimbat din funcţie cu puţin timp înainte ca PDL să piardă guvernarea şi la puţin timp după ce Nica ajunsese preşedinte al Partidului Ecologist Român, filiala Argeş.

Gabriel Chiriţă acuză acum faptul că instituţia a fost prea mult politizată în ultimii ani.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90