Donaris 930 x 122

Arges

SIGLA_EPITESTI_2

EPITEȘTI, CEA MAI CITITĂ PUBLICAȚIE DIN ARGEȘ!

Ieri, 26 ianuarie, ePitești a fost cea mai citită publicație din județul Argeș. Site-ul nostru a înregistrat un nou record de audiență: 6.460 de vizitatori unici într-o singură zi. Precedentul record, de peste 3.300 de vizitatori unici, data din 16 ianuarie.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Noi am fost primii care am anunțat decizia autorităților de a închide astăzi școlile din Argeș ca urmare a condițiilor meteorologice. Știrea respectivă a fost citită într-un timp scurt de mii de persoane, care au avut ePitești ca sursă de informare asupra unui subiect de larg interes pentru elevi, profesori și părinți. La această oră ePitești numără 14.500 de vizitatori unici pe o perioadă de 7 zile.

Amintim că pe 20 decembrie 2013 noua echipă de la ePitești a doborât recordul de audiență al site-ului care stătea în picioare din anul 2009. Odată cu începerea noului an, ePitești și-a doborât record după record, ajungând ieri cea mai citită publicație din Argeș. Încă o dată le mulțumim cititorilor noștri!

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90