NOR CURIER 930X122

epitesti

EPITEȘTI, SURSA TA DE ÎNCREDERE

Sursa ta de încredere pentru o informare corectă rămâne ePitești.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Cu mai bine de 63.000 de vizitatori unici în ultimele trei zile (potrivit trafic.ro), publicația noastră a fost în această perioadă principala sursă online de informații pentru argeșeni. Zeci de mii de cititori au ales ePitești pentru a se informa în legătură cu subiectul fierbinte al zilei: închiderea și redeschiderea școlilor. ePitești este publicația care a oferit în premieră știrea închiderii și, respectiv, a redeschiderii unităților de învățământ din Argeș.

Dăm și vom continua să dăm informația exactă, cu obiectivitate, promptitudine și grijă pentru formă și fond. Informația care contează. Nu transformăm orice mizilic în știre și nu inventăm. Sunt alții care o fac. Niciodată noi. Refuzăm „senzaționalul”. Nu te „șocăm”, te informăm.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

De ani de zile ne menținem în TOP 100 al celor mai citite publicații online de știri din întreaga țară. Avem ambiția de a rămâne pe mai departe sursa ta de încredere pentru o informare corectă și promptă. Îți mulțumim că ne ești alături!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3