NOR CURIER 930X122

150 de ani

EVENIMENT ISTORIC LA COLEGIUL „BRĂTIANU”

Mâine, 10 iunie 2016, va fi o zi specială pentru Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești: aniversarea a 150 de ani de la înființarea prestigioasei unități de învățământ (1866 – 2016).

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Prima parte a programului organizat cu această ocazie va avea loc la Colegiu, de la ora 9:30. Printre altele, vor fi înmânate diplome aniversare, vor fi lansate monografia Colegiului și revista omagială redactată cu acest prilej și va fi dezvelită o placă aniversară.

A doua parte, de la ora 12:30, se va desfășura la Teatrul „Alexandru Davila”. Aici vor fi premiați olimpicii Colegiului și va avea loc un spectacol festiv, spectacol susținut de elevi și profesori.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

La eveniment au fost invitați să participe și foști absolvenți ai Colegiului, acum personalități în domeniile în care activează: Sorin Mîndruțescu (director general la Oracle România), Gabriel Mitulescu (medic primar de chirurgie generală la Centrul de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic Fundeni – Bucureşti, profesor onorific al Şcolii Internaţionale de Chirurgie Oncologică şi al Facultăţii de Medicină „Carol Davila” din Capitală și medic-şef al Clinicii proctologice „Proctoclinic”), prof. univ. dr. Marius Enăchescu, prof. univ. Mircea Penescu (directorul Spitalului ”Carol Davilla” din București) și academicianul Gheorghe Păun.

Invitat este și ministrul Educației Naționale, Adrian Curaj. Nu vor lipsi oficialitățile județului Argeș și ale municipiului Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90