NOR CURIER 930X122

budeasa

EXCLUSIV! CEI MAI TARI OLIMPICI ROMÂNI LA CHIMIE VIN ÎN ARGEȘ!

În perioada 31 august-7 septembrie județul Argeș va găzdui cea de a X-a ediție a Taberei Naționale de Chimie-Școala de vară, care se va desfășura la Complexul Național Sportiv Budeasa. Organizatori sunt Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Vor veni în tabără 93 de elevi olimpici din întreaga țară, alături de profesorii lor. Este vorba de elevii cu cele mai bune rezultate la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale de chimie din anul școlar 2013-2014. Argeșul va fi reprezentat de 12 elevi din clasele a VIII-a-a XII-a care au avut rezultate remarcabile la concursurile și olimpiadele naționale de chimie. Programul taberei va cuprinde cursuri, lucrări de laborator, vizite de studiu și excursii tematice.

Festivitatea de deschidere va avea loc duminică, 31 august, de la ora 19, la Hotel ,,Star”. (Foto: Lotul olimpic de chimie al României)

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3