930×122 CAPRA 5

curs

EXCLUSIV! CURS SENZAȚIONAL DE MAGIE ȘI ILUZIONISM ÎN PITEȘTI

Anul trecut a surprins plăcut pe toată lumea la emisiunea tv „Românii au talent”. Magicianul şi-a făcut o intrare spectaculoasă şi a continuat să execute un moment demn de toată lauda. Este primul şi cel mai tânăr iluzionist român cooptat trei ani la rând în cel mai mare turneu organizat vreodată în țara noastră, alături de artişti precum Connect-R, Andra, Cătălin Măruţă, Deepcentral, Proconsul și Andreea Bălan. Are zeci de apariţii în presa mondenă. Este actor de profesie şi cel mai bun entertainer de street magic din ţară.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

ARTIFACT îl aduce în Piteşti pe TREIDETREFLĂ pentru a-ți împărtăși adevărul despre această lume magică, unică şi inedită. În luna februarie va începe un curs care se va desfăşura pe module şi pe categorii de vârstă, pentru a eficientiza lucrul în echipă. Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile se fac până pe 31 ianuarie 2015. „Este o introspecţie în viaţă, care te ajută să o apreciezi la adevărata ei valoare.”, spune TREIDETREFLĂ despre curs.

Modulul 1: PRESTIDIGITATORUL sau Cum să-ţi impresionezi un prieten (8 şedinţe)

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Modulul 2: MAGICIANUL sau Cum să-ţi impresionezi prietenii (10 şedinţe)

Modulul 3: ILUZIONISTUL/CREATORUL sau Cum să impresionezi pe toată lumea (15 şedinţe).

Prețurile pentru cursul de magie din Pitești al lui TREIDETREFLĂ nu au concurență! Încep de la 230 de lei pentru primul modul, până la 350 de lei pentru al treilea.

Pentru detalii și înscrieri:

Număr de telefon – 0721.528.758

E-mail – contact@artifact-arts.ro și www.artifact-arts.ro.

Cursul îţi va oferi multe beneficii: vei deprinde dexteritate, vei învăța trucuri și vei ajunge să-ţi impresionezi prietenii sau pe toată lumea. Pentru prima dată păşeşte în lumea tainică a misterelor! Fii sufletul petrecerilor! Cucereşte pe oricine prin şarmul tău şi prin ceea ce poţi face! Nimic nu este imposibil. Poţi fi orice! Dacă vrei să devii, visează, iar dacă vrei să realizezi, îndrăznește!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90