New Profesional Consult 930 x 122

arhivar

EXCLUSIV LA PROFESIONAL NEW CONSULT! CURS ARHIVAR, ACREDITAT ANC

Doar în Pitești și doar la Profesional New Consult se organizează începând din acest an cursul de Arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar), acreditat ANC. Este un curs necesar și util tuturor instituțiilor publice și private creatoare de arhivă, care în acest fel evită aplicarea unor amenzi care pot ajunge și la 25.000 de lei și care, cel mai important, îşi organizează arhivele proprii conform legislaţiei în vigoare, prin personalul specializat în acest sens.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul este susţinut de experţi din cadrul Arhivelor Naţionale, următoarea sesiune fiind organizată pe 11 februarie 2015. Va fi o sesiune la care sunt înscrişi participanţi din toate colţurile ţării, care vor veni în Piteşti pentru a se specializa în acest domeniu extrem de căutat pe piaţa muncii din România.

Calificarea de arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) este obligatorie pe piața muncii, întrucât, potrivit articolului 31 din legea Arhivelor Naționale, nr. 16, din 1996, fiecare organizație, publică sau privată, are obligația, conform legislației în vigoare, să își organizeze un compartiment de arhivă, administrat de personal specializat și responsabil în probleme de arhivă, care va fi format în acest sens.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Profesional New Consult vă așteaptă să participaţi la cursul de Arhivar, curs recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, cu avizul favorabil nr. 17/08.12.2014 al Ministerului de Interne-Arhivele Naţionale ale României.

Informaţii suplimentre puteți obține la:

Numerele de telefon – 0784.045.025 și 0784.333.777

Fax – 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, vă informăm că în perioada următoare Profesional New Consult va demara:

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs Specialist Management Deşeuri (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor)

Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90