EcoMoto 930×122

asociatii

SCANDAL LA BLOC: PRIMĂRIA, ACUZATĂ CĂ A „MÂNĂRIT” CONCURSUL

Conducerea asociaţiei de proprietari Burebista A5 de la blocul A5 din Războieni i-a adresat viceprimarului Laurenţiu Zidaru o scrisoare deschisă, în care contestă rezultatele pentru acest cartier ale concursului „Cea mai bine gospodarită asociaţie de proprietari”. Primăria este acuzată că a acordat pe nedrept și cu dedicație acest premiu asociației de proprietari „Alex” de la blocul H3.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

În scrisoare se arată că viceprimarul – în calitate de preşedinte al juriului – ar fi „desconsiderat realizările noastre” și ar fi făcut afirmaţia că „iarba nu este cosită”, deşi, susţine asociaţia, „era cosită de câteva zile”, iar acest lucru „a influenţat rezultatul concursului, deoarece tot juriul, în următoarea secundă, a plecat la blocul H3, care era clar câştigător dinaintea concursului.”

În acest context, conducerea asociaţiei în cauză îndeamnă la o „boicotare a festivităţii de premiere a câştigătorilor concursului, festivitate care se va desfășura miercuri, 20 mai 2015, ora 10, atunci când expunerea media va fi suficient de mare pentru a nu putea fi cenzurată poziţia noastră.” Premierea câştigătorilor este înscrisă pe agenda manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Piteşti.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3