930 x122 grota rece

Altex

EXCLUSIV! SPARGERE CA-N FILME LA AUCHAN BRADU

Exclusiv! Spargere ca-n filme la Auchan Bradu.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Azi noapte, în jurul orei 2, un grup de indivizi (posibil înarmați cu răngi și topoare) a încercat să fure din centrul comercial Auchan Bradu. Mai întâi, au pus la pământ poarta de la intrarea în parcarea centrului comercial, intrând în plin în ea cu un autoturism (se pare că marca BMW). După aceea, indivizii au vrut să spargă magazinul Altex din incinta centrului comercial. Nu au reușit să își ducă planul la bun sfârșit și să fure, pentru că a pornit sistemul de alarmă al magazinului. Spărgătorii au fugit, fiind căutați la această oră de Poliție.

”A fost o tentativă de furt aseară. Avem un cerc de suspecți și se fac cercetări în acest sens.”, a declarat pentru ePitești purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, Mădălin Zamfir. Anchetatorii verifică înregistrările de pe camerele de supraveghere video. Poliția nu precizează dacă autorii au fost sau nu identificați și nici dacă știe numărul acestora.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90