New Profesional Consult 930 x 122

accident

A FĂCUT ACCIDENT ȘI A FUGIT. LOVIȚI PE TRECEREA DE PIETONI

A făcut accident și a fugit. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș și ai Formațiunii Rutiere Ștefănești l-au depistat pe Alin – Gabriel B., în vârstă de 21 de ani, din comuna Leordeni, bănuit că ar fi produs un accident de circulație și ar fi părăsit locul accidentului.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Oamenii legii au stabilit că aseară, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe  raza orașului argeșean Ștefănești, tânărul, care conducea un autoturism din direcția Topoloveni către Pitești, a accidentat ușor pe Cornelia Z., de 42 de ani, și un copil, de 12 ani, ambii din Ștefănești, care traversau drumul regulamentar, pe marcajul pietonal, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Conform sursei citate, după producerea accidentului șoferul a părăsit locul faptei. A fost găsit după aproximativ 30 de minute. Nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Tânărului șofer i s-a făcut dosar penal. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3