930X122 MAIA

claudia marinescu

FATA CU PĂRUL CURCUBEU! VEZI GALERIE FOTO!

Mov, roşu, verde, albastru, portocaliu şi alte combinaţii de culori, pe toate le-a încercat Claudia Marinescu, o piteșteancă în vârstă de 19 ani, fostă elevă a Liceului de Artă „Dinu Lipatti”, secția de pictură.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

De doi ani şi ceva încoace Claudia experimentează pe părul ei, cu o vopsea semipermanentă, nuanţe cât mai puternice. „Prima reacţie a celor din jur a fost una de șoc, dar în mod pozitiv”, povesteşte Claudia, al cărei păr natural este brunet. Pe stradă, cum altfel?, atrage multe priviri: ” Nu mă deranjează! Este chiar amuzant câteodată!” Vrea ca pe viitor să încerce o nuanţă și mai puternică decât cele de până acum: „Toate culorile îmi plac, chiar şi nonculorile! Pe viitor îmi doresc un verde, o altă nuanţă, una mai puternică.”

Claudia are grijă maximă de podoaba ei capilară. Foloseşte un ser pentru protecţia părului. Vopseaua semipermanentă, pe care o foloseşte o dată pe lună, o găsea şi o comanda pe internet. Acum, de când se află în Germania, și-o cumpără dintr-un mall sau chiar dintr-un magazin cu articole pentru Halloween. (Foto: Facebook Claudia Marinescu)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90