Donaris 930 x 122

smurd

FEMEIE INTOXICATĂ CU FUM

Femeie intoxicată cu fum. Azi noapte, în jurul orei 4, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un altul cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în comuna Pietroșani pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință. La intervenție a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești.

Citiți și: Ce spune Poliția despre administratorul de 30 de ani rănit grav

Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor de urgență proprietarei, în vârstă de 86 de ani, care avea o ușoară intoxicație cu fum, ulterior transportând-o la spital.

Au ars materiale textile, mobilier, tâmplăria dintr-o cameră și carcasa din plastic a unui televizor. Incendiul, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, a pornit de la o lumânare aprinsă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident pe Autostrada A1! Trei mașini s-au lovit

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA