930×122 CAPRA 5

politia

FEMEIE ȘANTAJATĂ. PITEȘTEAN ÎN CĂTUȘE

Femeie șantajată. Piteștean în cătușe. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal de şantaj. Oamenii legii l-au identificat pe un piteștean în vârstă de 62 de ani, bănuit că începând din luna octombrie a acestui an ar fi ameninţat o femeie de 22 de ani, din comuna argeșeană Oarja, cu acte de violenţă şi cu dezvăluirea unor informaţii compromiţătoare.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Pe 23 decembrie 2016, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, colegii lor de la Secţia 1 şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale au făcut o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, situată în Piteşti. După percheziție, poliţiştii din Bascov au pus în executare un mandat emis pe numele lui, suspectul fiind depistat în trafic.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, respectiv Judecătoriei Piteşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a măsurii arestării preventive. Propunerea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Piteşti, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Individul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliției Argeş. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90