New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR „CARPAȚI”, AZI ÎN MIOVENI

Participanții la Festivalul Internaţional de Folclor „Carpaţi” vor evolua astăzi în Mioveni, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia”.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Programul zilei

Ora 18 – spectacol folcloric prezentat de ansamblul „Plai de dor”, grupul de mandoline „Nova” și de Fanfara şi formaţii ale Centrului Cultural Mioveni

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Ora 18 – primirea delegaţiilor la Primărie şi parada cântecului, jocului şi portului popular, la care vor lua parte ansamblurile din străinătate şi Fanfara Teatrului  „Alexandru Davila” din Piteşti

Ora 19:30 – spectacol folcloric prezentat de formaţiile participante.

Ediția din acest an a Festivalului Internaţional de Folclor „Carpaţi” se desfăşoară în municipiile și orașele județului sub egida Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului în perioada 10-15 august 2015. Participă ansambluri folclorice din România, Argentina, China, Coreea de Sud, Franța, Georgia, Guam, Letonia, Serbia şi Turcia.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90