930×122 CAPRA 5

accidente

FETIȚĂ DE 8 ANI, ACCIDENTATĂ GRAV ÎN BUDEASA

Copiii continuă să cadă victime unor accidente rutiere pe drumurile din județul Argeș.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

O fetiță de opt ani din Budeasa, comună din apropierea Piteștiului, a fost accidentată grav de un autoturism pe un drum județean din localitate. Conform Poliției Argeș, fetița s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Șoferul, în vârstă de 61 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care se îndrepta către comuna Mărăcineni, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt copil, de doar șase ani, a fost rănit într-un accident rutier produs pe drumul național Pitești-Slatina, pe raza comunei Lunca Corbului. Copilul, din comuna Căldăraru, era pasager într-un autoturism condus de un piteștean în vârstă de 33 de ani. Potrivit Poliției argeșene, piteșteanul a pătruns în intersecția dintre DN 65 și un drum județean fără să respecte semnificaţia indicatorului „STOP”. Autoturismul a intrat în coliziune cu un autotren la volanul căruia se afla un constănțean de 47 de ani. La rândul său, constănțeanul depășise neregulamentar o coloană de mașini înainte să ajungă în intersecția în care a avut loc impactul. Din fericire, copilul a suferit răni minore. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accidente azi în județ – mașini făcute praf! Pompierii, date oficiale

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90