930 x122 grota rece

Arges

FIRME CU MUNCĂ „LA NEGRU” ÎN PITEȘTI

În luna februarie 2016 Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș, instituție condusă de fostul prefect Mihai Oprescu, a găsit 32 de angajatori la care lucrau fără forme legale de angajare un număr de 42 de persoane. Inspectorii ITM au dat pentru muncă „la negru” 16 amenzi, însumând 119.500 de lei. La 5 angajatori au fost găsite mai mult de 5 persoane fără forme legale de angajare. În privința lor ITM Argeș a sesizat organele de cercetare penală. Cele 5 firme, toate din Pitești, sunt următoarele:

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

1.Mălina Elisei (construcții) – cu 10 lucrători „la negru”

2.Divizia Tehnică de Montaj Nord (construcții) – 7

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

3.Edu & Cătă Design Construct (construcții) – 6

4.Girotimar Cons Invest (construcții) – 6

5.Bârsano Bussines (domeniul restaurante) – cu 6 lucrători „la negru”.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, persoanele care vor să sesizeze cazuri de muncă fără forme legale de angajare o pot face la numărul de telefon 0248/223.408, la adresa de e-mail itmarges@itmarges.ro sau direct la sediul instituției (Piteşti, bulevardul Republicii, nr.11).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90