930×122 CAPRA 5

amenzi

FIRME DE PAZĂ AMENDATE – S-AU FĂCUT DE RÂS!

Poliţiştii de la Secţia 3 din Piteşti au acţionat pe linia legii pentru prevenirea furturilor din magazine și alte unități similare.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

La o societate comercială cu punct de lucru în Piteşti poliţiştii au constatat că reprezentantul acesteia nu are avizul de specialitate al organului de poliţie pentru planul de pază. În plus, reprezentantul prestatorului de servicii de pază nu deținea avizul de specialitate al Poliției pentru planul de pază şi nu dotase agenţii de securitate cu uniformă, însemne distinctive şi mijloace de apărare individuală. Au fost date două amenzi, în valoare totală de 4.000 de lei.

La rândul lor, poliţiştii de la Biroul Ordine Publică din Câmpulung Muscel au verificat în municipiu modul de funcţionare a dispeceratelor care prestează servicii de monitorizare şi intervenţie. Polițiștii au constatat că o firmă de pază nu a asigurat intervenţia la declanşarea semnalului de alarmă. Societatea a fost amendată cu 2.000 de lei.

Citiți și: Semnal de alarmă în economia argeșeană!

Un control similar a fost făcut și de polițiștii din orașul Costești și comuna Rociu. O firmă de pază a depăşit timpul maxim de intervenţie după declanşarea, simulată, a semnalului de alarmă. Firma a fost amendată cu 5.000 de lei. (Foto Arhivă: ziuaconstanta.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3