NOR CURIER 930X122

depozitelor

FLAGRANT AZI-NOAPTE PE DEPOZITELOR

Azi-noapte, în jurul orei 2, în timp ce se afla în patrulare pe strada Depozitelor, un echipaj al Poliției Locale Piteşti a depistat mai mulţi cetăţeni de etnie romă cu un autoturism Opel Caravan, mașină care avea portbagajul plin cu piese din inox. Întrebaţi de provenienţa acestora, respectivii nu au ştiut ce să răspundă. Mai mult decât atât, au încercat să dea bir cu fugiții, potrivit Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

La fata locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului Rutier al Poliției Locale, pentru a le oferi sprijin colegilor lor.

Persoanele au fost reţinute pentru a fi identificate și a se stabili provenienţa inoxului. Din primele cercetări, se presupune că piesele din inox ar fi fost furate de la o societate comercială aflată în imediata apropiere a locului flagrantului, societate care se ocupă cu colectarea fierului vechi. Toți cei patru suspecți (cu vârste de 22, 28 – doi dintre ei și 29 de ani) sunt din orașul argeșean Ștefănești. Suspecții au fost preluați de polițiștii piteșteni de la Secţia 2 pentru continuarea cercetărilor.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3