930×122 CAPRA 5

cannabis

FLAGRANT! DOI PITEȘTENI, PRINȘI ÎN TIMP CE VINDEAU CANNABIS DIN SPANIA!

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Argeş, au surprins în flagrant delict doi piteșteni, fiecare în vârstă de 22 de ani, în timp ce ofereau la vânzare 15 grame de cannabis.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Potrivit Poliției Argeș, cei doi, împreună cu alţi doi bărbaţi din Piteşti, cu vârste de 38 şi 43 de ani, ar fi primit, în mai multe rânduri, droguri din Spania, pe care ulterior le-ar fi porţionat şi comercializat în Piteşti. Conform sursei citate, s-au făcut patru percheziţii la locuinţele bărbaţilor, în urma cărora au fost ridicate droguri de risc, bani proveniţi din vânzarea acestora, ustensile folosite pentru porţionare şi consum, reviste şi pliante cu instrucţiuni pentru cultivarea cannabisului, precum şi răsaduri. De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism folosit în activitatea infracţională.

Cele 4 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri. Cei doi bărbaţi surprinşi în flagrant delict s-au ales cu mandat de reținere pentru 24 de ore sub acuzația de trafic de droguri de risc, urmând să fie prezentaţi astăzi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliției Române. (Foto: diicot.ro)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90