930 x122 grota rece

politia

FLAGRANT ÎN PRUNDU

Flagrant în Prundu. În noaptea de 23 spre 24 decembrie 2016, patrula de siguranţă publică de la Secţia de Poliţie 4 din Piteşti a prins în flagrant delict un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna argeșeană Ungheni care, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, pătrunsese prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale de pe bulevardul Petrochimiştilor din cartierul Prundu.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În urma anchetei ulterioare, poliţiştii au stabilit că în aceeaşi noapte bărbatul ar fi încercat să pătrundă şi în sediul altei societăţi comerciale, din aceeaşi zonă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, respectiv Judecătoriei Piteşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a măsurii arestării preventive. Propunerea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Piteşti, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Individul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din Pitești al Poliției argeșene. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3