930×122 CAPRA 5

flori

FLORI LA MORMÂNTUL LUI NICOLAE DOBRIN. VEZI GALERIE FOTO!

Piteștenii nu l-au uitat pe inegalabilul Nicolae Dobrin. Suporteri ai lui FC Argeș, elevii de la școala de fotbal care îi poartă numele, antrenorul Petru Calotă, alți iubitori ai fotbalului, dar și soția „Prințului din Trivale” au venit la mormântul celui mai mare fotbalist român din toate timpurile. Au aprins câte o lumânare și au pus flori acolo unde marele Dobrin își doarme somnul de veci, în cimitirul „Sf. Gheorghe” din Pitești. Ieri ar fi împlinit 67 de ani.

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

„În fiecare an venim aici, îi aprindem o lumânare și îi aducem o floare. În felul acesta încercăm să marcăm memoria celui care a fost Nicolae Dobrin. Este omul care şi-a dedicat întreagă lui viață acestui club, FC Argeș. Nu facem altceva decât să îi cinstim memoria şi indiferent de ceea ce se va întâmpla noi vom duce mai departe această iubire.”, a spus Florin Dobre, liderul suporterilor alb-violeți.

„Au fost ani grei pentru mine şi vor fi în continuare. În toţi aceşti ani de când el nu mai este, eu am luat iubirea şi grija pe care i-o purtaţi. Mă doare să ştiu că este ziua sa de naştere, iar eu mă aflu la mormântul lui.”, a fost mărturisirea emoționantă a doamnei Gica, soția irepetabilului Nicolae Dobrin.

Citiți și: Pitești. Anunțul zilei despre noul stadion Nicolae Dobrin!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3