NOR CURIER 930X122

foc

FOC ÎN MOȘOAIA – INCENDIUL, DECLANȘAT DE O MÂNĂ CRIMINALĂ

În toiul nopţii trecute, în jurul orei 2, trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti şi Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit în comuna Moşoaia, în satul Dealul Viilor, pentru stingerea unui incendiu puternic la o gospodărie.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

Pompierii au acționat mai bine de 3 ore până au reuşit să lichideze focul.

Proprietara gospodăriei este cea care a anunţat incendiul. Văzând nenorocirea, femeii i s-a făcut rău, iar medicii de la SMURD au intervenit. Din fericire, femeia și-a revenit.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

Pericolul a fost, însă, mare. Focul a pornit de la mai multe căpiţe de fân și s-a extins la tot fânarul şi la locuinţă. Au ars 1.500 de baloţi de fân, acoperişul casei și o parte din gardul gospodăriei.

Potrivit pompierilor, focul a fost pus de cineva. Poliția anchetează acum cazul pentru a-l identifica și reține pe autor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90