EcoMoto 930×122

autostrada

FORAJE PE AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU – STADIUL LUCRĂRILOR

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) anunță că studiile geotehnice necesare autostrăzii Pitești-Sibiu sunt în plină desfăşurare.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În zilele de 24 și 25 august 2016 reprezentanții CNADNR au făcut o vizită în teren pentru verificarea mobilizarii prestatorului cu privire la ritmul lucrărilor de forare. Potrivit Companiei, s-a constatat la fața locului că instalațiile de foraj sunt mobilizate și că prelevarea probelor de pământuri, descrierea litologică a acestora, etichetarea, împachetarea și transportul lor de pe amplasamentele forajelor către laboratoarele de analiză se fac respectându-se prevederile standardelor și ale normativelor în vigoare.

Conform CNADNR, pentru secțiunea 1 Sibiu-Boița investigațiile geotehnice în teren sunt realizate în proporție de aproximativ 75%, pentru secțiunea 5 Curtea de Argeș-Pitești – în proporție de circa 80%, iar pentru secțiunea 4 Valeni-Curtea de Argeș – 35 %.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Precizăm că studiul geotehnic preliminar pentru celelalte secțiuni, 1 și 5, a fost predat pe data 12 august 2016, acesta aflându-se acum în analiza CNADNR.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3