NOR CURIER 930X122

protest

A FOST PROTEST AZI ÎN PITEȘTI

A fost protest azi în Pitești. A fost protest în această după-amiază în Piața “Vasile Milea” din centrul Piteștiului. “Înarmați” cu vuvuzele și steaguri tricolore, protestatarii au scandat, printre altele, “PSD, ciuma roșie!” și “Nu vă vrem la închisoare, v-am închide în spitale!”.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Unii participanți la manifestație au purtat pancarte cu mesaje împotriva Guvernului Grindeanu, a președintelui PSD, Liviu Dragnea, și împotriva corupției: “Jos Guvernul trădător, și Dragnea la vorbitor!”, “Corupția ucide!” sau “Rezist” au fost câteva dintre mesajele afișate.

Protestul a fost unul autorizat.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Amintim că și în Pitești, ca și în alte orașe din țară, mai multe seri la rând au fost proteste de stradă împotriva adoptării de către Guvern a Ordonanței de Urgență 13/2017 pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală. Protestele au continuat și după abrogarea ordonanței, manifestanții cerând demisia Guvernului Grindeanu. Amănunte și imagini, AICI. În ultimele zile, însă, protestele au devenit din ce în ce mai firave, inclusiv în București. (Foto: Mihai Neacșu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90