New Profesional Consult 930 x 122

dosar penal

FURTURI DE BICICLETE ÎN PITEȘTI

După cum am avertizat și cu alte ocazii, în ultima vreme în Argeș a crescut numărul furturilor și al tentativelor de furt de biciclete.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Cel mai recent caz a avut loc în această săptămână în Pitești. Polițiștii Secției 1 au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 19 ani care încerca să fure două biciclete din scara unui bloc de pe strada Făgăraș, zonă din apropierea Universității „Constantin Brâncoveanu”. Valoarea bicicletelor este de 1.100 de lei.

Individul, M.C.A., care domiciliază în Pitești, s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru tentativă de furt.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Tot polițiștii de la Secția 1 au instrumentat un alt caz similar. B.M.F., de 36 de ani, din comuna Valea Danului, este acuzat de furt calificat. Acesta este bănuit că în noaptea de 19 spre 20 septembrie ar fi pătruns prin efracţie într-o boxă a unui bloc situat pe strada Tache Ionescu, de unde ar fi sustras o bicicletă. Prejudiciul cauzat s-a ridicat la 950 de lei.

Despre un caz similar puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/atentie-in-arges-numar-mare-de-furturi-de-biciclete/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90