930×122 CAPRA 5

politia

FURTURI MULTIPLE DE MAȘINI. SUSPECȚII, ARESTAȚI

Furturi multiple de mașini. Suspecții, arestați. Polițiștii Formațiunii Investigații Criminale Ștefănești au finalizat ancheta într-un dosar penal de furt calificat și de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis auto.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în luna august a anului 2016 Narcis Mădălin Pătru, în vârstă de 22 de ani, din Turnu Măgurele, și Nicolae Gabriel Pătru, de 23 de ani, din comuna Călinești (județul Argeș), ar fi furat un autoturism de pe raza orașului argeșean Ștefănești. Ulterior, cei doi ar fi folosit mașina furată pentru a se deplasa până în localitatea Traian din județul Teleorman.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Cei doi se află încarcerați în Penitenciarul Giurgiu pentru comiterea de fapte asemănătoare în București și în județul Teleorman.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90