NOR CURIER 930X122

accident

(GALERIE FOTO) BASCOV: ACCIDENT VIOLENT. ANUNȚ DE LA ISU ARGEȘ

Bascov: accident violent. Anunț de la ISU Argeș. În urmă cu puțin timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a dat publicității un comunicat de presă referitor la accidentul de circulație produs azi dimineață în comuna Bascov, la Valea Ursului.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

“În cursul acestei dimineți, în jurul orei 8, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în comuna Bascov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei mașini, un autotren și un autocar. La fața locului s-au deplasat imediat trei ambulanțe SMURD (două de prim ajutor calificat și una de terapie intensivă mobilă), o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Deși inițial au fost anunțate două victime încarcerate, la locul evenimentului forțele de intervenție au găsit șase persoane rănite ușor, care au fost transportate la spital. Ulterior, alte șapte persoane implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Pe timpul desfășurării intervenției, traficul a fost blocat.”, precizează ISU. Alte detalii despre accident, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3