930×122 CAPRA 5

șeminee valdo dec

(GALERIE FOTO) ȘEMINEE VALDO DEC – OFERTE LA PAVAJUL ARVORE

Șeminee Valdo Dec – oferte la pavajul Arvore. Arvore este ideal pentru pavarea curților și a aleilor din grădini, pentru parcuri, terase și zone pietonale. De asemenea, se poate folosi în jurul piscinelor, dar și în interiorul clădirilor, pentru pardoseli.

Citiți și: NU RATA! LOC DE MUNCĂ. FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Arvore este un pavaj modular format din 4 dimensiuni diferite de dale, ceea ce conferă unicitate spațiului dumneavoastră.

Șeminee Valdo Dec vă așteaptă și cu oferte speciale la acest tip de pavaj: la achiziționarea a 100 de mp de pavaj Arvore, primii 30 de clienți primesc încă 15 mp gratuit.

Citiți și: ȘEMINEE VALDO DEC PREZINTĂ COȘURILE DE FUM TONA

 

Șeminee Valdo Dec este reprezentantul celui mai mare producător de pavaje premium din Romania – Star Stone. Vă așteptăm în showroomul din Pitești: Calea Drăgășani, nr.9, ieșirea spre Smeura. De asemenea, detalii puteți obține și la numărul de telefon 0772.222.222.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90