930×122 CAPRA 5

Arges

(GALERIE FOTO) TOALETE MODERNE ÎN ȘCOLI DE LA ȚARĂ

Toalete moderne în școli de la țară. În cinci comune din județul Argeș s-au investit bani pentru modernizarea grupurilor sanitare din unitățile școlare: Drăganu, Cotmeana, Morărești, Poienarii de Argeș și Ciofrângeni. Toaletele noi și moderne, cu apă curentă și curate, sunt construite în incinta unităților școlare cu bani de la Consiliul Județean.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Astăzi, președintele instituției, Dan Manu, a vizitat aceste unități școlare tocmai pentru a vedea la fața locului modul în care administrațiile locale au investit banii alocați.

În ciuda acestor investiții, în județul Argeș încă mai există școli cu wc-ul în fundul curții și fără apă curentă. Este o problemă rușinoasă, pe care, de-a lungul a ani și ani de zile, administrațiile locale și județeană nu au fost în stare sau nu au vrut să o rezolve.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90