NOR CURIER 930X122

ghicitoare

„GHICITOARE” DIN PITEȘTI, ARESTATĂ PENTRU ÎNȘELĂCIUNE ȘI ȘANTAJ

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti și ai Serviciului Operaţiuni Speciale şi Serviciului de Intervenţie Rapidă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au prins în flagrant o femeie de 35 de ani cercetată acum într-un dosar penal pentru înşelăciune şi şantaj.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Femeia, o piteșteancă, este bănuită că în perioada august-septembrie anul acesta s-ar fi recomandat ca fiind „ghicitoare” şi i-ar fi cerut unei femei care a apelat la „serviciile” sale bani în mod repetat. Potrivit Poliției Argeș, ar fi vorba în total de 17.000 de lei. „Ghicitoarea” ar fi ameninţat-o de mai multe ori pe „clientă” că va face publice informaţii obţinute în timpul şedinţelor de ghicit dacă nu îi dă banii. Dovedind o naivitate strigătoare la cer, „clienta” îi solicitase „ghicitoarei” ca prin farmece să îi rezolve o problemă sentimentală. Într-un final, victima a realizat că este http://youtubemp3now.com înșelată și, speriată de șantaj, a reclamat-o la Poliție, care a organizat flagrantul. Ulterior flagrantului poliţiştii au făcut și o percheziţie domiciliară la locuinţa „ghicitoarei”. Poliția Argeș precizează că acolo s-au descoperit 1.000 de lei şi alte bunuri şi valori pe care le-ar fi pretins prin constrângere de la victimă.

„Ghicitoarea” a fost reţinută pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerată în arestul din Pitești al Poliției Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3