Donaris 930 x 122

Arges

politia

GHIVECE CU PLANTE DE CANNABIS, GĂSITE ÎNTR-O LOCUINȚĂ DIN ARGEȘ

Polițiștii dâmbovițeni de la combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au făcut patru percheziții în municipiul Târgoviște, în comunele Manga și Ghinești (toate în Dâmbovița) și în comuna argeșeană Priboieni.

Citiți și: A nins în Argeș!

În urma perchezițiilor, au fost găsite două culturi de plante de cannabis în 399 de ghivece. O parte dintre ele au fost descoperite în Ghinești (Dâmbovița), iar cealaltă, într-o locuință din Priboieni (Argeș), acolo unde fuseseră mutate din localitatea dâmbovițeană Manga.

De asemenea, la percheziții au mai fost găsite 192 de alveole utilizate la cultura răsadurilor, două instalaţii artizanale pentru stimularea creşterii plantelor de cannabis, patru recipiente cu fertilizant, mai bine de 160 de fragmente vegetale de tutun în amestec cu stupefiant şi 1, 71 de grame de cannabis.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

În acest caz doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Anchetatorii au propus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca decizia să o ia instanța de judecată abilitată din Dâmbovița. Poliția nu a dat publicității identitatea celor doi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3