Donaris 930 x 122

cimitir

GRĂDINIȚĂ LÂNGĂ CIMITIR. NU A PRIMIT AUTORIZAȚIE

Grădiniță lângă cimitir. Nu a primit autorizație. După cum v-am informat, 12 unităţi de învățământ din Argeş au intrat în noul an şcolar fără autorizaţie sanitară de funcţionare.

Citiți și: Oficial. Când încep înscrierile la creșă și grădiniță

O situaţie inedită există în cazul unei grădiniţe din comuna Vlădeşti. Grădiniţa din satul Prislop nu a primit avizul Direcţiei de Sănătate Publică nu pentru că nu ar dispune de apă curentă și nu pentru că ar avea wc-ul în fundul curții.

Motivul îl reprezintă faptul că această grădiniță este gard în gard cu cimitirul satului! Autorităţile judeţene le recomandă autorităţilor locale din Vlădești să găsească urgent un nou sediu pentru grădiniţă, deoarece micuţii sunt nevoiţi să asiste şi la înmormântări, care se pot dovedi traumatizante pentru ei. În plus, cimitirul este considerat un posibil focar de infecție.

Citiți și: O grădiniță angajează!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90