930×122 CAPRA 5

accident

GRAV ACCIDENT PE BULEVARDUL „NICOLAE BĂLCESCU”! A INTRAT CU MAȘINA ÎN STÂLP!

Un grav accident de circulație a avut loc la miezul nopții trecute, în jurul orei 00:35, în Pitești, pe bulevardul „Nicolae Bălcescu”.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit de un stâlp din beton de susținere a rețelelor de curent electric. Pasagerul din dreapta față, un piteștean în vârstă de 20 de ani, a murit la Spitalul Județean de Urgență la circa o jumătate de oră după accident, iar șoferul a fost transportat la spital în stare gravă. La fața locului s-a deplasat și o echipă de descarcerare. Potrivit martorilor, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului s-ar fi luat la întrecere cu o altă mașină. Din cauza vitezei, dar și a lipsei de experiență la volan, șoferul a derapat pe carosabilul umed și a intrat în stâlp.

Șoferul, pe numele căruia Poliția a întocmit dosar penal pentru omor din culpă, are doar 19 ani, este din Pitești și obținuse de puțin timp permisul auto.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA