930 x122 grota rece

Arges

GRINDINĂ VIOLENTĂ ÎN ARGEȘ! IMAGINI INCREDIBILE! (GALERIE FOTO)

Din cauza ploilor abundente, 10 gospodării au fost inundate în comuna Berevoești, în satul Gămăcești, precizează prefectul de Argeș, Cristian Soare, pentru ePitești.

Citiți și: A nins în Argeș!

Potrivit sursei citate, inundat, pe o lungime de circa 100 de metri, a fost și un drum din localitate. Prefectul informează că nu sunt victime și că echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și de la Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea acționează în zonă. Cristian Soare spune că inundațiile au fost cauzate de blocarea cu trunchiuri de copac a unui canal colector, care a condus la deversarea a două pârâuri, afluenți ai râului Bratia.

Un fenomen violent în zonă a fost grindina. Fenomenul s-a dovedit atât de puternic încât a așternut un strat de gheață de peste 15 centimetri grosime. Martorii oculari spun că nu au mai văzut niciodată așa ceva. Dealurile din zonă sunt albe de la grindină, iar părți din livezile de pomi fructiferi, distruse.

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

Vă prezentăm în premieră fotografii de la fața locului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90