930×122 CAPRA 5

cfr

HORROR! TREN FANTOMĂ AZI ÎN PITEȘTI (GALERIE FOTO)

Sărăcia cronică în care România se sufocă de zeci și zeci de ani este consistent evidențiată și de felul mizerabil în care arată sistemul feroviar național. Cauzele sunt hoția, incompetența și lipsa acută și parcă voită a unei strategii de dezvoltare.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Nici nu are rost să mai vorbim, comparând inutil, despre trenurile de călători de mare viteză din Occidentul european, Japonia sau China! Mulțumitor, în condițiile date, ar fi dacă pe căile noastre ferate (CFR) nu ar mai circula hârburi înspăimântătoare ca cel din fotografiile pe care vi le prezentăm. Nu cerem viteză, dar măcar decență și curățenie! Cerem prea mult? Cerem imposibilul?

Imaginile chiar nu au nevoie de alte comentarii. Ceea ce vedeți este o frântură dintr-o realitate arhicunoscută și foarte rușinoasă pentru România și români, o țară și o națiune ajunse, stânjenitor și dureros, la coada Europei. Departe, foarte departe de lumea civilizată. Ne vom mai reveni vreodată?

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Fotografiile cu trenul fantomă, tren care circulă pe ruta Pitești-Piatra Olt și retur, au fost făcute astăzi în noua Gară Sud a Piteștiului. (Foto: Mihai Neacșu)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Laurentiu spune:

    Deci n-am inteles ce anume este horror? Ca arata spalacita vopseaua vagonului (pentru un tren personal)?
    N-aveti ce ma publica!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3