EcoMoto 930×122

atletism

HOTELURILE DIN PITEȘTI, PLINE OCHI

Începând de mâine seară şi până luni, 3 august, în Piteşti va fi greu, dacă nu chiar imposibil, să se mai găsească la hoteluri camere libere.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Hotelurile din oraș vor fi în aceste zile pline ochi cu cei 2.000 de delegați din țară și din mai multe țări străine care vor participa pe 1 și 2 august la Campionatele Balcanice de Atletism pentru seniori. Dintre cei 2.000 de delegați, în jur de 600 sunt sportivi, iar restul antrenori și alți oficiali.

Rezervările pentru camerele de hotel sunt făcute din timp. Deoarece majoritatea hotelurilor bune au fost ocupate, autoritățile vor caza o parte dintre oaspeţi şi în căminele şcolare din Pitești.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Pe același subiect puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/monden/concerte-party/connect-r-va-concerta-in-pitesti-pe-stadion/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90