930 x122 grota rece

cluburi

IAR NE PROSTIȚI! CONTROALE ÎN CLUBURI, BARURI ȘI MALL-URI

Autoritățile încep binecunoscuta și mincinoasa „horă” a controalelor post catastrofă. Controale făcute, evident, de ochii lumii și, desigur, până mai trece din furia publică. Acțiunea este anunțată de Raed Arafat.

Citiți și: Controale ample în grădinițe! Amendă într-o unitate din Argeș

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne informează că în această săptămână echipe mixte de pompieri și polițiști vor controla cluburile, discotecile, cinematografele, barurile, mall-urile şi alte incinte în care există aglomerări mari de persoane, nefiind excluse nici bisericile. „Oriunde pot avea acces pompierii, este la latitudinea lor.”, afirmă secretarul de stat.

Arafat precizează că autoritățile fac la această oră un plan de acțiune pentru întreaga țară.

Citiți și: Breaking: Este „nebunie” pe Autostrada A1, Pitești – București

Potrivit sursei citate, pompierii vor fi însoțiți de polițiști pentru a preîntâmpina eventuale agresiuni.

Amintim că Ion Popa, comandantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, a declarat pentru ePitești că la sfârșitul verii ISU a controlat cluburile și discotecile din județ. Concluzia controalelor, aici: http://epitesti.ro/stiri/cluburile-din-arges-verificate/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3