New Profesional Consult 930 x 122

Arges

inundatii-2

COD PORTOCALIU DE INUNDAȚII! ARGEȘUL, DIN NOU ÎN PERICOL!

Institutul Naţional de Hidrologie a emis o avertizare de cod portocaliu de inundaţii, care va intra în vigoare mâine, 24 aprilie, la ora 9.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Sunt vizate râurile din următoarele bazine hidrografice: Motru superior şi afluentul său Cosustea (judeţele Mehedinţi şi Gorj), Jiu la Răcari-sector îndiguit (judeţul Dolj), Vedea amonte S.H. Văleni, Teleorman amonte de S.H. Tătărăştii de Sus, pârâul Câinelui şi alţi afluenţi mici ai râului Vedea (judeţele Olt, Argeş şi Teleorman) şi Neajlov amonte Vadu Lat (judeţele Dâmboviţa şi Giurgiu).

Argeșul este vizat și de un cod galben, care va fi valabil din noaptea care vine, de la ora 2. Sunt vizate râurile din următoarele bazine hidrografice: Caraș, Nera, Cerna (județul Caraș-Severin), Drincea (județul Mehedinți), Desnățui (județul Dolj), Jiu și afluenții săi (județele Hunedoara, Mehedinți, Gorj și Dolj), Olteț și unii afluenți ai Oltului inferior din județele Gorj, Olt, Vâlcea și Dolj, Călmățui (județul Teleorman), Vedea și afluenții săi din județele Olt, Teleorman și Argeș, râurile din bazinele superioare ale Argeșului și Dâmboviței (județele Argeș și Dâmbovița), Neajlov, Sabar (județele Argeș, Dâmbovița și Giurgiu), Ialomița, Prahova și unii afluenți (județele Dâmbovița, Prahova și Ialomița). (Foto: Arhivă)

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90