New Profesional Consult 930 x 122

accident

IAR VITEZA ȘI BĂUTURA! ACCIDENT ÎNGROZITOR ÎN TOPOLOVENI

Accident îngrozitor azi-noapte pe raza orașului argeșean Topoloveni, în zona Țigănești!

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Un șofer a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă ușoară la dreapta, iar autoturismul s-a răsturnat într-un șanț, lovind un cap de pod din beton. Mașina a rămas țintuită între niște țevi de lângă capul de pod, în poziția incredibilă pe care o puteți vedea în fotografii.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Conform aceleiași surse, șoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei deoarece „emana halenă alcoolică”.

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Șoferul, care conducea dinspre localitatea de domiciliu către Topoloveni, are 29 de ani și este din comuna Priboieni. Martorii spun că tânărul a suferit răni grave și că a fost nevoie de transportarea lui la un spital din București.

Polițiștii rutieri au întocmit în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: Facebook Infotrafic Pitești)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3