NOR CURIER 930X122

curs

IEFTIN ȘI BUN: CURS DE INSPECTOR RESURSE UMANE ÎN PITEȘTI – VEZI OFERTA!

Probleme cu Inspecţia Muncii? Situaţii dificile în raporturile de muncă cu salariaţii societăţii? Nu ştii cum să le găseşti o soluţie?! Nimic mai simplu: urmează un curs de Inspector Resurse Umane, curs la care competenţa formatorilor te va îndruma negreşit în sensul desluşirii tuturor tainelor legate de legislaţia muncii în ansamblul acesteia. Pentru a evita situaţiile neplăcute generate de controalele ITM şi pentru a deveni un profesionist în ceea ce privește relaţiile de muncă, este necesară urmarea unui curs de Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane). Cel mai bine organizat şi cu cele mai bune rezultate este, desigur, cursul organizat de Profesional New Consult.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul beneficiazã de suportul unor formatori cu experienţă vastă în domeniu, care abordează problematica specifică din perspectiva lucrătorului în departamentul resurse umane, HR. Acest curs are ca tematică următoarele: Revisal, aplicaţia informatizată de evidenţă a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului și Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practică, sesiuni care cuprind Contractul Individual de Muncă, Fişa Postului, Informare, întocmire Act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a ştatului de salarii. Aceste elemente extrem de utile le sunt adresate tuturor celor care urmează cursul cu intense sesiuni de practică. Este foarte important de ştiut că la cursul de Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) pot participa atât cei care activează în domeniu, cât şi cei care doresc să urmeze o carieră în domeniu, cursul fiind accesibil şi pe înţelesul tuturor, indiferent dacă au sau nu experienţă.

ATENȚIE! Cursul Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) va demara în prima parte a lunii noiembrie la preţul de 350 de lei. Dacă veţi dori să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Numere de telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Sediu: Pitești, strada Trivale, nr. 14, vizavi de Hotel Blue Night, în Gura Trivăii.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt:

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă – 400 de lei

Curs Formator – 250 de lei

Curs Specialist Management Deşeuri – 400 de lei

Curs Coordonator Securitate şi Sănătate în Muncă – 600 de lei

Curs Tehnician Electronist – 600 de lei

Curs Machiaj – 650 de lei

Curs Coafor – 600 de lei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3