Donaris 930 x 122

ajutor

elicopter_smurd2

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! UN BĂRBAT DIN ELICOPTERUL PRĂBUȘIT A CERUT DISPERAT AJUTOR (VIDEO)

În urmă cu puțin timp postul de televiziune Digi 24 a dat publicității, în exclusivitate, imagini cutremurătoare. Ele au fost filmate de un martor ocular la puțin timp după prăbușirea ieri a elicopterului SMURD în lacul Siutghiol din Mamaia.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Din mijlocul lacului pilotul sau copilotul (argeșeanul Ginel Claudiu Crăcănel, din Mioveni), încă nu se știe exact, striga disperat după ajutor. Din păcate, ca și celelalte trei persoane din elicopter, și cel surprins implorând ajutor a murit. Autoritățile, ca de obicei în astfel de cazuri, au ajuns prea târziu.

Pentru a urmări imaginile de la Digi 24 accesați acest link: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/EXCLUSIV+DIGI24+Imagini+surprinse+imediat+dupa+prabusirea+elicop. (Sursă: Digi 24)

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3