SMART KIDS 930X122

înălțime

IMAGINI ULUITOARE! PERICOL LA ÎNĂLȚIME ÎN PITEȘTI (VIDEO)

Lipsa echipamentului individual de protecție la muncitorii din construcții este una dintre problemele des întâlnite de inspectorii de muncă argeșeni la controalele din teren.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Un cititor ne-a transmis pe adresa redacției imagini care demonstrează, o dată în plus, că, nu în puține cazuri, lucrările firmelor de construcții sau individuale, pe cont propriu, sunt făcute încălcându-se cele mai elementare reguli de protecție.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Cei doi bărbați surprinși în imagini lucrează pe acoperișul unui imobil înalt fără echipament de protecție, fără frânghii de susținere. Riscul de cădere, nu trebuie să o mai spunem, este mare.

Imaginile au fost filmate astăzi, la prânz, pe strada Râurilor din Pitești, imobilul fiind situat peste drum de Școala Gimnazială nr. 5 „Nicolae Iorga”.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3