EcoMoto 930×122

394

IMPORTANT! UN NOU TERMEN LA FISC

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș anunță că ANAF modifică termenul de depunere a Declarației 394 (formularul pe care firmele îl folosesc atunci când declară livrările și achizițiile făcute pe teritoriul național).

Citiți și: Atenționare de la ANAF! Este un nou tip de impozit

Declarația 394 se va depune la organul fiscal competent până pe data de 30 inclusiv a lunii următoare încheierii perioadei de raportare declarate pentru depunerea decontului, în loc de data de 25 a lunii, așa cum era prevăzut până acum.

Potrivit sursei citate, măsura ANAF vine în sprijinul contribuabililor și le oferă acestora o suplimentare cu 5 zile a termenului de depunere a Declarației 394.

Citiți și: O firmă a dat un „tun” de peste un milion de euro! Anchetatorii au intrat pe fir

În situația în care perioada de raportare e luna calendaristică, termenul de depunere a declarației pentru luna ianuarie este până la data de 28, respectiv 29 februarie, după caz. (Foto: max-media.ro)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3