930×122 CAPRA 5

caritabil

„ÎMPREUNĂ PENTRU EDI”, SPECTACOLUL CARITABIL CARE A STRÂNS LACRIMI ŞI BANI

11 mari artişti ai scenei populare româneşti şi nu numai au cântat vineri seara pentru Eduard Nonu, un tănăr din Piteşti care a fost diagnosticat cu o boală necruţătoare, respectiv cancer limfatic.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Peste 7.000 de lei s-au strâns la concertul caritabil „Împreună pentru Edi” organizat la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti. Tânărul are nevoie de bani pentru mâncare şi cazare pentru cele aproximativ 8 luni pe care le va petrece la tratament într-o clinică de lângă Milano, în Italia.

Pe scena Teatrului „Alexandru Davila” au urcat artiştii Maria Loga, Emilia Ghinescu, Daniela Cernea, Victoriţa Lăcătuşu, Rodica Mitran, Delia Barbu, Diana Călinescu, Claudia Torop, Valentin Sanfira, Marian Medregoniu şi Răzvan Măgureanu. Circa 250 de spectatori au fost în sală, toţi emoţionaţi până la lacrimi de drama tânărului Eduard.

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

„Am venit cu mare drag să cânt pentru Edi, să cânt pentru oamenii minunaţi care au fost în această seară alături de noi. Suntem în continuare alături de Edi şi de familia lui. A fost un spectacol emoţionant şi mă bucur că am luat parte la organizarea lui, mă bucur că oameni cu suflet au dăruit bani pentru Edi”, a spus după spectacol Maria Loga.

Pe scenă a urcat şi Emilia Ghinescu. Aşteptată de foarte mulţi spectatori, artista a fost aplaudată minute în şir de cei prezenţi. Nu este prima oară cînd Emilia Ghinescu se implică în astfel de campanii umanitare. Interpreta a ţinut să încurajeze familia lui Edi şi chiar i-a transmis un mesaj tânărului.

EDUARD NONU

„Dumnezeu a fost şi este în continuare darnic cu mine. Mi-a dăruit glasul şi doi copii minunaţi. Nu sunt un om bogat, dar am cea mai mare bogăţie de la Dumnezeu… vocea. Darul şi harul acesta le pun în slujba oamenilor. Edi să nu înceteze să creadă în Dumnezeu şi în oameni!”, a spus Emilia Ghinescu.

Eduard Nonu a fost acceptat la un studiu în Italia, la o clinică de lîngă Milano, care să îi dea o şansă la viaţă. Este plecat din ţară, dar la spectacol a fost mama tânărului şi bunicii lui. „Edi este bine, a început tratamentul în Italia şi sper să fie din ce în ce mai bine iar tratamentul să aibă success. Vorbesc în fiecare seară cu el la telefon, este optimist şi sper să-l revăd cât de curând. Vreau să mulţumesc din suflet oamenilor minunaţi care au venit la spectacol, artiştilor care au acceptat invitaţia de a-l ajuta pe Edi, tuturor celor care au contribuit la această campanie de ajutorare pentru băiatul meu. Vă mulţumesc din suflet!”, a spus Adriana Nonu, mama lui Edi (foto principal: Adriana Nonu, între cei doi prezentatori ai spectatolului).

Dacă doriţi să-l mai ajutaţi pe Edi, o puteţi face donând bani în conturile deschise pe numele Nonu Eduard Antoniu. Cont RON – RO59RZBR0000060013827942, Cont EURO –  RO57RZBR0000060014603202, deschise la Reiffeisen Bank. Pentru cei din străinatate, la contul în euro, CODUL SWIFT este RZBR ROBU.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3