New Profesional Consult 930 x 122

nod

ÎN PITEȘTI AR PUTEA FI CONSTRUIT UN NOU PASAJ RUTIER. SUBTERAN!

Primăria crede că problemele de trafic auto din zona Podul Viilor din Piteşti vor fi în curând rezolvate, după darea în folosință a pasajului rutier aerian și a sensului giratoriu la care se lucrează.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

În Piteşti mai sunt, însă, destule alte puncte de conflict, aglomerate, în ceea ce privește circulația. Poate cele mai dificile se află la intersecţia dintre Calea Bucureşti şi bulevardul I.C. Brătianu și, respectiv, la intersecţia dintre străzile Smeurei şi General Cristescu, spre Centru.

Pentru primul nod amintit încă nu s-au găsit soluţii (cel mai probabil, un pasaj subteran pietonal ar mai uşura puţin traficul, dar nu ar fi de ajuns). Pentru al doilea la Primărie se vehiculează ideea construirii unui alt pasaj rutier, de această dată subteran, către Centru.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Potrivit municipalității, proiectanţii lucrează la găsirea celor mai bune soluţii. Atunci când vor fi definitivate, proiectele urmează să fie anunţate pentru a intra în dezbatere publică.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90