EcoMoto 930×122

cinema modern

INADMISIBIL! LA CINEMA MODERN ÎNGHEȚI DE FRIG!

Dacă în zilele cu vreme rece vă duceți la film la cinematograful „Sebastian Papaiani” (fostul „Modern”) din centrul Piteștiului, vă sfătuim să vă îmbrăcați bine. În caz contrar, veți risca să înghețați de frig.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Căldura în sala de spectacole este furnizată în funcție de… numărul de spectatori. În situația în care sunt ceva mai mulți, administratorii cinematografului dau drumul la căldură. În caz contrar, cu spectatori puțini, sala rămâne neîncălzită. Iar de obicei, din câte știm, numărul cinefililor care vin la „Sebastian Papaiani” este redus, ca de altfel în mai toate vechile cinematografe din țară, „moștenite” din timpul regimului comunist.

Măsura încălzirii cu țârâita a fost luată din rațiuni financiare, pentru a mai economisi ceva bani la plata facturilor la utilități în condițiile în care cinematograful nu stă deloc pe roze din acest punct de vedere.

Citiți și: Nu scăpăm de frig! O nouă informare meteo de vreme rea

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3